Yaz planı yapanlar dikkat! Komşu zam yaptı Yaz planı yapanlar dikkat! Komşu zam yaptı

6.09.2023 tarihinde gerçekleştirilen Kdz.Ereğli Belediyesi belediye meclisi gergin geçmişti. Posbıyık toplantıyı yarım bırakmıştı. Kanyon Garajı olarak adlandırılan Ereğli Belediyesi’ne ait son parsellerden biri olan Kanyon Garajı adıyla daha önce yüzme havuzu projeleri de yapılmıştı.Bugün meclisin 2.döneminde devam edildi. Halk otobüsleri zammı gündemdeydi ve belediyeye ait kafelerdeki ürünlere zam gündemdeydi.

POSBIYIK “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!”

Ancak Posbıyık, Sertan Kuzu’ya “Sende çok emeğim var, sana hakkımı helal etmiyorum, seni de mühteri ilan ediyorum. Ordan Emrah Karaarslan’a da aynı söylemleri tekrar etti. Mustafa Keleş’in canlı yayınında dinledik, gördük.

Halil Posbıyık belediye meclis üyelerine "Ahlaksız! Sana yaptığım iyilikler, kızımın, oğlumun yaptığı iyilikler haram olsun!" ifadelerini kullanarak hakaret ederek toplantıya ara verdi.

Meclis üyeleri salon dışına çıkarken Cengiz Güneş ile Sertan Kuzu arasında itişme meydana geldi.CHP li Meclis Üyesi Cengiz Güneş Sertan Kuzu’ya temasta bulundu.  Chpli Meclis Üyesi Gökhan Günay, MHP'li meclis üyesi Sertan Kuzu’yu yumrukladı.  Gergin anlar devam ederken meclis tatil durumunda. 

Öğleden sonra meclisin mecburen devam edeceği öğrenilirken mecliste neler olacağı ve arsayı kimin alacağı merak konusu.