Çaycuma Devlet Hastanesi'ne, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın imzasıyla Dahiliye Uzmanı Dr. Hazel Ercan Mutlu atanarak yeni bir dönem başlıyor. Dr. Mutlu'nun önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.

Dr. Hazel Ercan Mutlu'nun Yeni Görevi

Devrek ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde Dahiliye Uzmanı olarak görev yapan Dr. Hazel Ercan Mutlu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın onayıyla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atanmıştır. Bu atama ile birlikte Çaycuma Devlet Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinde yeni bir dönem başlamış olacak.

Önceki Başhekim Dr. Avni Çelik'in Vekaletten Görevi

Önceki dönemde Çaycuma Devlet Hastanesi'nde vekaleten başhekim olarak görev yapan Dr. Avni Çelik'in yerine atanan Dr. Hazel Ercan Mutlu, bakanlık onayıyla hastanenin başhekimi olarak göreve başlayacak.

Dr. Mutlu'nun Göreve Başlama Tarihi Belirlenecek

Yeni atanan başhekim Dr. Hazel Ercan Mutlu'nun, Çaycuma Devlet Hastanesi'ndeki görevine başlama tarihi belirlenirken, hastane personeli ve halk tarafından yeni döneme ilişkin beklentiler merakla bekleniyor.

Tarak gemisi hız verdi! Tarak gemisi hız verdi!

Sağlık Bakanlığı'nın bu atama ile bölgedeki sağlık hizmetlerini güçlendirmeyi amaçladığı ifade edilmektedir. Dr. Mutlu'nun deneyimi ve uzmanlığıyla, Çaycuma Devlet Hastanesi'nin sağlık alanındaki kalitesinin artırılması hedefleniyor.

HABER MERKEZİ