Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, 26 Mayıs Pazar günü saat 15:00'ta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye tepki olarak yapılacak olan yürüyüş öncesinde bölge halkını birlik ve beraberliğe davet etti.

Bu bir futbol takımının mücadelesi değil, şehrin onuru şerefi ve haklarının savunulması mücadelesidir diyen Öztürk, "26 Mayıs Pazar günü saat 15:00'da Madenci Anıtı'nda bu şehri seven ünvanı ne olursa olsun herkesi bu şehrin haklı davasında birlik olmaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Zonguldak Kömürspor çok güzel gruba düştü! Şampiyonluk zor değil... Zonguldak Kömürspor çok güzel gruba düştü! Şampiyonluk zor değil...

Şükrü Öztürk'ün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde;
"BU BİR FUTBOL TAKIMININ MÜCADELESİ DEĞİL ŞEHRİN ONURU ŞEREFİ VE HAKLARININ SAVUNULMASI MÜCADELESİDİR…………..                      26 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00 DE MADENCİ ANITINDA BU ŞEHRİ SEVEN ÜNVÂNI NE OLURSA OLSUN ( Bld Başk milletvekili siyasi parti il başkanları sivil toplum örgütleri) HERKESİ BU ŞEHRİN HAKLI DAVASINDA BİRLİK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ BİR ŞENLİK HAVASINDA GEÇECEK OLAN YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN KİMSEYİ HEDEF ALMADAN KİMSEYE KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDEN BU KONUDA BİR AN ÖNCE KARARIN VERİLMESİ VE EMEKÇİ MADENCİ ŞEHRİMİZİN İSTEDİĞİ ZAMAN NASIL BİRLİK OLDUĞUNU GÖSTERMEK AMACIYLA YAPILDIĞINI TÜM ÜLKEYE GÖSTERMEK İÇİN HAYDİ ZONGULDAK HAYDİ TÜM İLÇELER BİR BÜTÜNDÜR ZONGULDAK ….."

HABER: Emre Sezer

Editör: Emre Sürücü