Kastamonu, Bartın ve Zonguldaklılar Hıdrellez şenliklerinde coştu Kastamonu, Bartın ve Zonguldaklılar Hıdrellez şenliklerinde coştu

Amasra Belediyesi, 25 Nisan'da suların kesileceğini duyurmuştu ancak beklenenden uzun süren kesinti, halkın endişelerini artırdı.

Amasralı Vatandaşların Tepkileri

Suların üç gündür kesik olmasına isyan eden vatandaşlar, özellikle hijyen ve sağlık konularında endişe duyuyor. Bir vatandaş, "Bugün üçüncü gün. Bu sular ne zaman gelecek? Mikrop kapacağız. İnsanlar hasta olursa dava edilecek bir konu. Bu kadar uzun süre hiçbir yerde böyle su kesintisi olmuyor. Bilgi de vermiyorsunuz. Bir günü anlarız da üç gün su kesintisi nedir?" şeklinde tepkisini dile getiriyor.

Diğer bir vatandaş ise, "Gerçekten bu su sıkıntısı birkaç saat olabilir belki ama böyle gerçekten anormal. İnsanların evlerinde yaşlıları, küçük çocukları, hastaları var. Hijyen, yemek vesaire gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılamak zorundayız. Ayrıca detaylı bilgi bile verilmiyor, bitmek bilmeyen çalışmaların hakkında" diyerek yetkililerin tutarsızlık ve bilgi eksikliğine tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, kesintilerin nedenini ve ne zaman son bulacağını öğrenmek için yetkililerden detaylı bilgi bekliyorlar.

HABER MERKEZİ

Bartın Haberleri