ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamadında, şunlar kaydedildi:

‘’ZBEÜ Farabi Kampüsü İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hamza Çeştepe başkanlığında gerçekleşen toplantıda iç paydaşlar olarak Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Fakülte Sekreteri ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrenci temsilcisi bulunurken, dış paydaş temsilcileri olarak ise Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Sosyal Medya ve Basın Sorumlusu İlknur Yılmaz İpekçi yer aldı.
Yaklaşık iki saat süren toplantıda, fakülte sektör iş birlikleri ile öğrenciler için istihdam ve staj olanakları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

WhatsApp Image 2023-05-16 at 11.45.34

Toplantıda gündeme alınan diğer konular ise eğitim-öğretim planlarının sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden yapılandırılması ve yeni eğitim öğretim döneminde aktif edilmesi planlanan Yeni Medya ve İletişim Bölümünün uygulama altyapısına ilişkin hazırlıklar oldu.

Meteoroloji uyardı! Çöl tozu ve sağanak yağış birçok ili vuracak! Meteoroloji uyardı! Çöl tozu ve sağanak yağış birçok ili vuracak!

Toplantı, birim kalite süreçleri kapsamında paydaşlara anket uygulanmasıyla sona erdi.’’

-İHA-