Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı

Bir insanı karalamak, kamuoyunda olmadık şeylerle deşifre etmeye çalışmak ismini mikser gibi karıştırmak ne kadar kolay. Karıştırdıkça kötü koku çıktığını sananlar aslında kendi pis kokularını etrafa yaydıklarının farkında mı acaba?

Yolu açık işleri AYDIN’lık olan bir işadamı düşünün, yaşadığı şehre bir şeyler katmaya çalışıyor. İnsanların çoluk çocuğuyla, eş dost ve yakınlarıyla rahat edebileceği bir mekanda muhteşem manzara eşliğinde hizmet vermeye çalışıyor, bundan daha güzel ne olabilir. Bu insan çevresine de iyilik etmeye, yardıma muhtaç kişilere babacan davranışlarıyla elinden geleni yapan biri olarak tanınır, en azından ben öyle tanıyorum.

Hal böyle iken bir bakıyorsunuz zaman zaman Zonguldak’ın sıkıntılarına çözüm bulmak adına her yere sazan balığı gibi dalan bir zat böylesine bir iş adamını töhmet altında bırakmaya çalışma gayretleri ne kadar ayıp, Zonguldak adına utanç verici bir durum değil mi?

 Ben AYDIN olan bu kişiyi tebrik ediyorum. Zonguldak’a verdiği değerden dolayı, insanlara mükemmel manzara eşliğinde Zonguldak’ın adını olumlu yansıttığı için. İsmini karalamaktan zevk duyan yıllardır etrafına kötü ve pis kokular yayan, hayatı boyunca bir yaralı parmağa dahi merhem olmayan bedeni şeytani planlarla kaplı bu kişiyi de TOKMAK’lıyorum…

Arife tarif gerekmez…

MUSTAFA EMEN