Ebru Uzun’dan CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığını yapılan seçim sonrası kazanan Osman Zaimoğlu kısa sürede çok güzel başarılı çalışmalara imza atarak partisinin Belediye Başkanlığını kazanmasında etkin rol üstlendi.

Zonguldak Ulutan Barajı: Doğal Güzelliklerin Göz Kamaştıran Yüzü Zonguldak Ulutan Barajı: Doğal Güzelliklerin Göz Kamaştıran Yüzü

Osman Zaimoğlu ile Merkez ilçe başkanı olduktan sonra aylar öncesi yaptığımız Kanal Z canlı yayınında öylesine sert açıklamalar yapmıştı ki “Bu ne yapmaya çalışıyor, şaşırmış olmalı” diye kafamda düşünürken, Zaimoğlu elini havaya kaldırarak hatta canlı yayın masasına vurarak dedi ki,

“Buradan açıklıyorum 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Selim Alan’a verdiği emaneti geri alacak ve hatta açık ara seçimi kazanacak buraya yazıyorum.” Demişti.

Tabi o günlerde hiç ihtimal vermemiştim ve sallıyor diye de düşündüm. Zaman geldi çattı 31 Mart seçimlerinde sandıktan çıkan oy patlaması sonucunda Selim Alan’ı büyük bir oy farkıyla CHP adayı Tahsin Erdem mağlup ederek başkan seçildi. Dolayısıyla da Osman Zaimoğlu haklı çıktı.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, sandıkta oy kullanırken bile “Seçimi CHP kazandı” diye de tekrarlamıştı. Hayırlı olsun Zonguldak’a. Zaimoğlu’nu da tebrik ediyorum.

Haber-Yorum: Mustafa Emen

Editör: İrem Karagöz