Zonguldak Kömürspor yönetimi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kırmızı Lacivertli yönetim, yaptığı açıklamada Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında yaşananlar hakkında geniş çapta bir dosya hazırladıklarını belirtti.

CİMER, TFF ve Etik Kurulu'na dosya sunulacağını açıklayan Zonguldak Kömürspor yönetimi, "Zonguldak Kömürspor Kulübü olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Söz konusu maçla ilgili hazırladığımız geniş çaplı dosya, CİMER, TFF ve Etik Kurulu’na sunulacaktır." ifadelerini kullandı.

Zonguldak Kömürspor'un resmi hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde;
"Dün Ankaraspor-Nazilli Belediyespor arasında oynanan maçta yaşananları hep birlikte izledik. TFF YouTube kanalında canlı yayınlanan maçın 89’uncu dakikasında gol pozisyonuna giren Nazilli Belediyesporlu futbolcuya, Ankarasporlu futbolcular tarafından gösterilen tepki alenen ortada. Tüm istatistiklerin 0’ı gösterdiği maç, futbolun etik kurallarına aykırıdır. Bu maç baştan sona incelenmelidir.

Zonguldak Kömürspor Kulübü olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Söz konusu maçla ilgili hazırladığımız geniş çaplı dosya, CİMER, TFF ve Etik Kurulu’na sunulacaktır.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, başarı dolu bir dönemi taçlandırdı! Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, başarı dolu bir dönemi taçlandırdı!

Spor kamuoyuna duyurulur."

HABER: Emre Sezer