Zonguldak’ın tek temsilcisi 2. Ligde Beyaz grupta mücadele eden madenci takımı Zonguldak Kömürspor bu sezon çok kritik bir lig mücadelesi veriyor.

Futbol sektörünün son derece pahalı olması sebebiyle ekonomik kriz yüzünden başarılı olabilecek bir kadro oluşturamayan ve şu anda 12 puanla ligin ateş hattında yer alan Kırmızı-Lacivertliler çıkış yolu arıyor ama maalesef gelinen noktada durumu çok vahim durumda.

Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı! Şampiyonlar Ligi maçında Zonguldak Spor Basket 67 atkısı açtı!

Ara transferde kadrosunu güçlendirme yoluna giden ancak yine de beklenen patlamayı yapamayan Kömürspor takımının bir önceki hafta kendi sahasında Trabzon 1461 takımına farklı mağlup olmasının ardından cumartesi günü günü de İstanbul’da lider Esenler Erokspor’a 6-2 gibi hezimet bir sonuç alması camiayı derin bir şoka uğrattı.

Geçmişe bir göz attığımızda şu fotoğraf hakkında bir yorum yapmamız gerektiğinde büyük Zonguldak taraftarlarının takımın başarılı olduğu o dönemlerde tribünleri nasıl coşturduğunu ve Zonguldak’a gelen takımların “Cehenneme hoş geldiniz” sloganlarını hatırlatmak istiyoruz. Ve bizler bu muhteşem tabloyu çok özlediğimizi buradan bir kere daha haykırıyoruz.

Fotoğraf böyle konuşuyor öyle değil mi? Bir daha bu güzel günleri görür müyüz? Cevabı o formayı giyen futbolcularda saklı. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.

Editör: İrem Karagöz