Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL) 17.haftasında Zonguldak Spor Basket 67 deplasmanda 01 Adana Basket’e konuk olacak.

Karşılaşma 6 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 14:00'da Menderes Spor Salonu'nda başlayacak.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, şampiyonluk yolundaki kritik 01 Adana Basket deplasmanı öncesinde Adana ve çevre illerde bulunan Zonguldaklıları maça davet etti.

Mustafa Çağlayan, Zonguldakspor için çağrıda bulundu! Mustafa Çağlayan, Zonguldakspor için çağrıda bulundu!

Rakiplerinin önemli transferlerle kadrolarını güçlendirdiğine değinen Tan, Süper Lig yolunda en büyük güçlerinin taraftar olduğunu belirtti.

Kanat Tan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde;

"LİDER OLMAK KOLAY DEĞİL"
Cumartesi günü zorlu Adana deplasmanına çıkıyoruz.  Tüm rakipler bizi yenmek için haklı olarak daha ciddi oynuyor. Lider olmak kolay değil. En yakın ciddi 2 rakibimiz Edremit Güre 3 tane büyük transfer yaptı. Keza Bodrum da öyle.  Tüm rakipler güçlendiler. 

"BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ"
Ama bizim en büyük gücümüz İnanmak var.  İnanç , birlik beraberlik ve büyük gücümüz taraftarımız var. Bu inanç ile beraber kimse önümüzde duramaz  Başaracağız 

"AVANTAJI ÇOK İYİ KULLANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
En yakın 2 rakibimiz Zonguldak gelecekler.  Avantajı çok iyi kullanmak için çalışacağız.  Bu hafta önemli Adana deplasmanı destek bekliyoruz çevre vilayetlerden. , adım adım gidiyoruz. Hep beraber süper lige.

Emre Sezer

Editör: Emre Sürücü