Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde Nöroloji Doktoru olarak görev yapan aynı zamanda Zonguldak Tabip Odası Başkanlığı’nı da yürüten Şenol Yavuz’un emekli olmasının ardından Tabip Odası Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık seçimi yapıldı.

Kozlu sahilinde özlenen görüntü... Kozlu sahilinde özlenen görüntü...

Zonguldak Tabip Odası Başkanlığına için Prof. Dr. Eksal Kargı ve Doç. Dr. Metin Pehlivan yarıştı.

Whatsapp Image 2024 04 28 At 18.03.44 (2)

Eksal Kargı ve ekibi, Zonguldak Tabip Odası Başkanlığı seçimi kazandı.

Seçimi kazanan Kargı ve ekibi, yazılı basın açıklaması yaptı.

Başkan Eksal Kargı ve ekibinin yazılı basın açıklaması şu şekilde;
"Değişim, dönüşüm, yenilenme, inovasyon gibi kavramlar artık hayatımızın bir parçası. Bu kavramlara olan inancımızla yeni nesil yönetim anlayışımızla Zonguldak Tabip odasının temsiline aday olma isteği ile yola çıktık.  Sağlık alanındaki tüm sorunları görüyor ve bunlara karşı kayıtsız kalamayacağımızı bilmenizi istiyoruz.
Sağlıkta şiddet başta olmak üzere, hekimlerin haklarının korunması ve sağlık hakkının savunucusu olma yolunda yürütülecek çalışmalarda her bir meslektaşımızın katkı ve katılımın sağlanması için ilk çalışmamız üyelik çalışmalarımızı hızlandırmak olacaktır.

Önce meslek odamızın Online üyelik sürecini başlatıp, ilimizdeki tüm hekimlerimizin birbiri ile iletişimde olmasını sağlayacak platformlar oluşturacağız.  Zonguldak Tabip Odası yeni nesil yönetim anlayışı ile neleri konuşacağına, değiştireceğine, siz değerli meslektaşları ile birlikte  karar vereceğinden endişeniz olmamalıdır .
Bu sürece katkı sunan, emek veren, eleştiri ve öneri getiren, yapılan seçimlere gelerek oy kullanan, bize güven duyup sorumluluk veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Sözünüz sesimiz olacaktır. Saygılarımızla. Yönetim Kurulu 
Dr. Ahmet Eksal KARGI
Dr. Ayşe Semra DEMİR AKCA 
Dr. Serhat BİLİR 
Dr. Zeynep Mehpare ESKİCİ
Dr. Zihni YAMAK"