İlimizin tek takımı güzide temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu sezon gerçekten çok zor günlerden geçiyor.

Ekonomik kriz sebebiyle oldukça başarısız bir tablo çizmekte olan Kırmızı-Lacivertli kulübümüzün içinde bulunduğu durum konusunda şehrin duyarsız kalması tüm camiada üzüntü yaratırken, AKBAL marketler zincirinde sevindirici bir haber geldi.

Kulübün 3 öğün yemek ihtiyacını karşılayacağını açıklayan AKBAL’ın bu güzel davranışı memnuniyetle karşılanırken diğer marketlerinde aynı şekilde bir başka destek bulunması adına elini taşın altına koyması gerektiği bildirildi.

TTK’nın müfettiş yardımcılığı sınavına katılacak 40 kişinin isimleri belirlendi! TTK’nın müfettiş yardımcılığı sınavına katılacak 40 kişinin isimleri belirlendi!

Kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor takımının geride kalan 3 maçında alacağı puanlar ligde kalabilmesi adına 2. Yarı maçları için umut olacak. Şu anda 8 puanla ligin en dibinde can çekişen temsilcimiz için yapılacak olan bu tür desteklerin artması birlik beraberlik anlamında da moral kaynağı olacağını hatırlatmak isteriz. Bu takım tüm şehrin takımı olduğuna göre herkesin bir şekilde katkı vermesi bekleniyor.