CHP’DE ÖN SEÇİM OLACAK MI?
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak’ta Merkez’in beldelerinde belediye başkan adaylarını tek tek açıklarken gözler Zonguldak Belediye Başkan adaylığına çevrildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için 7 aday başvuru yaparken adaylar arasındaki yarış her geçen gün büyüyor. Ankara ile Zonguldak arasında mekik dokuyan adaylar CHP’den aday olabilmek için kıyasıya bir yarış içine girerken parti içinde en çok konuşulan olay “Ön seçim olacak mı, olmayacak mı?” soruları oldu.


“TAHSİN ERDEM ÖN SEÇİM İSTİYOR!”
CHP Zonguldak Belediye Başkan adaylığına talip olan Tahsin Erdem ve onu destekleyenler Ön seçim yapılmasını istiyor. Ön seçimden kaçan adayların partiyi bölebileceklerine ve parti içinde grupların oluşabileceğine vurgu yapan partililer ön seçimin bu anlamda olması gerektiğini savunuyor.


“HARUN AKIN NE DÜŞÜNÜYOR?”
CHP Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için ismi gündemde olan Harun Akın yapmış olduğu açıklamalarda ise partisinin alacağı kararlara saygı duyacağını ve parti meclisi ne isterse onu yapacağını ifade etti. Anketse anket, ön seçim ise ön seçim diyen Harun Akın “Partimiz hangi kararı alırsa alsın ona uyacağız” dedi.

Zonguldak takımı gururlandırdı! Zonguldak takımı gururlandırdı!


ADAYLAR ARASINDA BİRLEŞME OLUR MU?
Zonguldak Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden 7 aday başvururken yapılacak bir ön seçimde adayların birleşeceği de konuşuluyor. Yaşanılacak herhangi bir ön seçimde 7 ayrı grup bir anda birleşerek 2 guruba dönüşebilir. CHP’de adayların 15 Ocak’a kadar hepsinin açıklanacağı öğrenildi