7 Ocak Pazar günü Zonguldak il merkeziyle birlikte kesinleşen ilçe başkan adayları açıklanacakken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak için bugün 3. anketin yapılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Anketin sonucuna göre Zonguldak Belediye Başkan adayının ismini açıklayacak.

TÜM ANKETLERDE ULUPINAR 1. ÇIKMASI VE MEMNUNİYETSİZLİK KAFALARI KARIŞTIRDI

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın resmi olarak başvuran tek aday adayı olmasına rağmen Ak Parti Genel Merkezini anketlerdeki memnuniyetsizlik oranları ve Özcan Ulupınar’ın önde çıkması düşündürüyor.

Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar? Su Fiyatlarına Zam: Damacana su ne kadar?

Ak Parti Genel Merkezinin yaptığı 2 ankette Başkan Selim Alan’a olan tepkiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3. Anketi istemesine neden oldu. Dün itibariyle sonuçlanan 2. Anketin ardından 5 Ocak tarihi itibariyle 3. Anketin yapılması talimatı verildiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son anketin sonucuna göre karar vereceği belirtildi.

AK PARTİ'NİN TÜM İLÇELERİ BELLİ OLDU

Öte yandan Zonguldak merkez dışında tüm ilçe adayları belli oldu. Kesinleşen adayların isimleri 7 Ocak Pazar günü açıklanacaktı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak Belediye Başkan adayının açıklanmasını ertelemesi üzerine ilçelerin açıklanması da ertelendi.

ANKETTE HESAPLAŞMAK VE CHP’NİN KAZANMASINI İSTEYENLER FAKTÖRÜ!

Öte yandan Selim Alan’a ve Ak Parti’ye kızanların ve CHP destekçilerinin kaybettirmek için anketçilere Selim Alan’ın ismini özellikle verdikleri öğrenildi.

Selim Alan’ın kırdığı partililer, dövdürdüğü ve baskı altına aldığı işçiler Selim Alan’ın aday gösterilmesini hesaplaşmak için istiyor. CHP seçmeni ise Selim Alan gösterilmesi durumunda CHP adayıının kazanacağını düşündüğünden Selim Alan ismini anketlerde söylemesi farkın azalmasına neden oldu.

ALAN İLE ÇAĞLAYAN KÖPRÜNÜN ALTINDA KALDI!

Son yapılan anketlerde ve yorumlarda Fevkani Köprüsünün tonu ve satış bedeliyle ilgili tepkiler artmaya başladı. Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’ın aylar sonra kendisi yerine il başkanı Mustafa Çağlayan’ı konuşturması garipsenirken açıklamalardan tatmin olmayan vatandaş tepki göstermeye başladı.

ULUPINAR ADAYLIĞINI AÇIKLAMAMASINA RAĞMEN 1. ÇIKIYOR

Öte yandan Özcan Ulupınar'ın aday adaylığını açıklamamasına rağmen anketleden birinci çıkması dikkat çekerken açıklama yapması durumunda desteğin daha da artabileceği vurgulanıyor. Ulupınar'ın en kısa sürede açıklama yapması bekleniyor.

Editör: Osman Sav