49 yaşındaki eski milli basketbolcu ve basketbol yöneticisi İbrahim Kutluay, 2005 yılında magazin dünyasında adeta bomba etkisi yaratan bir gelişme sonrası, dönemin en ünlü mankenlerinden olan Demet Şener ile dünya evine girmişti. Döneme damgasını vuran bu evlilik sonrasında çiftin 2 çocuğu dünyaya geldi ve Şener ile Kutluay çifti, 13 yıllık evliliklerinin ardından 2018 yılında boşandı. İkili, bir kez daha bir dava ile karşı karşıya geldi.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 20.yılı... Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 20.yılı...

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın 15 yaşındaki oğlu Ömer Kutluay, babasının izinden giderek basketbolu seçmişti. Geçtiğimiz haftalarda ailesini gururlandıran ve Real Madrid’e transfer olan Ömer’i ilk antrenmanında yalnız bırakmayan Şener ve Kutluay, bu kez de mahkemede karşı karşıya geldi. Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın oğulları Ömer’in diş tedavi masraflarını karşılamayarak boşanma protokollerine aykırı davrandığını iddia ederek dava açtı. Mahkeme, İbrahim Kutluay’ın tedavi masraflarını ödemesine karar verdi. 

2-cocuk-babasi-ibrahim-kutluaydan-baba-ogul-paylasimi-hayran-birakti-boynuz-kulagi-gecmis-demet-sener-ile-13-y-1691141507665

KUTLUAY HAKKINDA İCRA TAKİBİ BAŞLATTI
Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti, 2005 yılında ses getiren evliliklerinin ardından 13 yıl evli kaldıktan sonra 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma protokolünde ise İbrahim Kutluay’ın, çocuklarının sağlık giderlerini ödemesi gerektiği maddesi de bulunuyordu. Hürriyet Kelebek’in haberinde yer alan iddialara göre İbrahim Kutluay, oğulları Ömer’in 50 bin 342 lira 59 kuruşluk diş teli ücretini ödemedi. Bununla birlikte Demet Şener de İstanbul İcra Müdürlüğü’ne başvurdu ve Kutluay hakkında icra takibi başlattı.

MAHKEME KARARINI VERDİ
İbrahim Kutluay’ın itirazi üzerine icra takibi durdu ancak bu kez de Şener’in avukatı Esra Ceren Üçerler, “itirazın iptali” istemiyle dava açtı. Ancak Kutluay’ın avukatı Selim Baki bu iddiaları reddetti. Baki, müvekkilinin bu zamana kadar boşanma protokolüne aykırı davranmadığını dilekçesinde anlattı.

Dilekçede, “Demet Şener’in maddi durumu bu ödemeyi gerçekleştirebilmek için yeterlidir. Zaten tedavi masrafı ödenmiştir. Dolayısıyla bir mağduriyet söz konusu olmayıp, müvekkilimin kötü niyetli olduğu iddiasının kabulü mümkün değildir” ifadeleri yer aldı.

Karar duruşmasında mahkeme, Şener’in açtığı davayı kabul etti ve Kutulay’a icra müdürlüğündeki 50.342,059 TL’lik borca yaptığı itirazın iptaline karar verdi.