Michael Jackson ile görüşmemesine rağmen görüşmüş gibi yapmasıyla gündeme gelip dalga konusu olan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın bu sefer de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş gibi yaparak reklamını yapmaya çalıştığı iddia edildi. 

Michael Jackson'ın ölmesinin ardından reklam olsun diye kendisiyle görüşmüş gibi demeçler veren Başkan Posbıyık'ın durumu "Kim milyoner olmak ister" proramı dahil bir çok medyada dalga konusu olmuştu. 

Ereğli'nin ve kendisinin reklamı oldu diyerek konuyu öteleyen Başkan Posbıyık'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşmemesine rağmen görüştüğünü ifade etmesi "Michael Jackson benzeri vaka" olarak yorumlandı. 

Posbıyık'ın kamyon garajının satışında kendisine desteklemeyen CHP'li belediye meclis üyelerini baskı altına almak için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile samimi görüştü intibası verdiği iddia ediliyor.

TEYİT EDİLEMEYEN GÖRÜŞME ALAY KONUSU OLDU!

CHP'nin yetkili birimlerinden edindiğimiz bilgilere göre böyle bir görüşme olmazken Posbıyık, "Kemal Kılıçdaroğlu beni aradı, 'Halil bir şey duydum ne oldu Ereğli'de?' dedi. Dedim, 'Efendim Ereğli'de CHP'li 4 üye AK Parti ile kutsal ittifak', dedi ki 'ne demek kutsal ittifak' bende, 'Ben öyle söylüyorum. Aleyhimize oy kullanıldı, AK Partiyi zafere götürdü' dedim. 'Olur mu öyle şey? Senin kaç tane meclisin var, diğerlerinin ne kadar üyesi var, nasıl oluyor?' dedi. 'Onlar gitsinler' dedi, 'ben gitsin diyince gitmezler, sıkıntınız, problemleriniz olduğu için sizi aramadık. Ben tüm evrakları gönderdim. Netice bekliyorum' dedim" şeklinde basın toplantısında açıklamalarda bulunmuştu. 

MİCHAİL JACKSON DA GELECEKTİ!

Halil Posbıyık, şunları söylemişti:

"Sene 2008 Paris'te, Türkiye'de önemli bir ajans ile birlikte Michael Jackson ile görüştük. '2009 yılı programımım dolu Halilciğim' dedi. 'Ama 2010'da Ereğli'yi düşünüyorum, alt yapıyı bana hazırlayabilir misiniz?' dedi. 'Sen emret her şeyi hazırlarız' dedim."

Raylarda görüldü! Ekipler sevk edildi Raylarda görüldü! Ekipler sevk edildi

Bu açıklamalara "Kim milyoner olmak ister" proramında sorulacak kadar gündeme gelmişti.