Zonguldak’ta uzun yıllar sonra yapımı tamamlanarak hizmete giren Atatürk Devlet Hastanesi çağın gereklerine uygun şekilde muhteşem şekilde hizmete girdi.

Hastaneye gelip sağlık sıkıntılarına çözüm arayan vatandaşlar böylesine donanımlı bir hastanenin Zonguldak ve yöre halkının hizmetine girmesinden dolayı son derece memnuniyetlerini ifade ederken tek sıkıntının ise otopark olduğunun altını ısrarla çiziyorlar.

Her gün yüzlerce vatandaşların araçlarıyla giriş-çıkış yaptığı hastanede park yapacak yerlerin azlığı sebebiyle buraya akın edenler kafasına göre park etmeye başlayınca sık sık tartışmalar da yaşanıyor. Hastane etrafında bulunan Belediyeye ait park yerlerinin ve özel otoparkların da çözüme çare olmaması sebebiyle park sorunun ne zaman ve nasıl çözüme kavuşturulacağı da merak ediliyor ve bir an önce de çözüm bulunması isteniyor.

Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı! Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı!

Bakıldığında gerçekten yeni hastane 10 numara düzeyinde ancak park sıkıntısı da tek kelimeyle berbat durumda. Fotoğrafı konuşturduğumuzda, birkaç gün önce işim düştüğü Atatürk Devlet Hastanesinin etrafında dolanan ve park etmeye çalışan araçların kargaşalığını çekerek yetkililere bir kez daha duyurmak istedim. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur. Böylesine muhteşem bir hastaneye bu tür çirkinlikler yakışmıyor.

Haber-Foto: Yorum: Mustafa Emen