Her fırsatta halkla iç içe olmaya devam eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır, Acılık Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşlar ile buluştu .

Kömür dağıtımına yeniden başlandı! Kömür dağıtımına yeniden başlandı!

Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kaya Adanır’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Adanır, yapacakları projeleri anlattı. 

Ziyarete ilişkin bilgi veren Belediye Başkan Adayı Adanır, “Zonguldak’ımızın samimi, güzel insanları ile bir araya geldik. Acılık Sanayi sitesindeki esnafımıza kolaylıklar dileyip, hemşerilerimiz ile hasbihâl ettik. Sanayi esnafımızın çalışma koşullarını iyileştirmek ve işlerini kolaylaştırmak için somut adımlar atacağız. Onların beklentileri ve önerileri bizim için çok değerli. Esnafımız ile bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi

İYİ Parti olarak yerel kalkınmayı ve esnafın refahını önceliklendirdiklerini vurgulayan Adanır, seçilmesi durumunda Zonguldak'ın her bölgesine eşit hizmet götüreceklerini sözlerine ekledi.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 15.51.22

Editör: İrem Karagöz