Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, hafta sonunda da vatandaşların hizmetine sunulacak olan nüfus müdürlüklerinin çalışma saatleri belirlendi. Özellikle sınav günlerinde öğrencilerin işlerini kolaylaştırmak adına yapılan düzenleme, ilçe nüfus müdürlüklerinin saatlerini de içeriyor.

8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar Çalışma Saatleri

Zonguldak Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Kozlu İlçe Nüfus Müdürlüğü, 8 Haziran 2024 Cumartesi günü 07:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. 9 Haziran 2024 Pazar günü ise Zonguldak Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü, 07:00 ile 15:30 saatleri arasında açık olacak.

Önemli Uyarı: Öğrenciler Dikkat!

Valilikten yapılan açıklamada, özellikle sınav günlerinde nüfus müdürlüklerinden alınacak hizmetlerde aksaklık yaşanmaması için öğrencilere önemli bir uyarı yapıldı. Öğrencilerin gerekli belgeleri zamanında temin edebilmeleri için belirlenen saatlerde nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerektiği vurgulandı.

Düzenleme Öğrencilerin İşlerini Kolaylaştıracak

Bu düzenleme, özellikle sınav dönemlerinde öğrencilerin nüfus müdürlüklerinden alacakları hizmetlerde herhangi bir aksaklık yaşamamaları için yapıldı. Öğrencilerin belirtilen saatlerde nüfus müdürlüklerine başvurmaları, işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olacak.

Fındık hasadı ne zaman başlayacak? Fındık işçilerinin yevmiyesi ne kadar? Fındık hasadı ne zaman başlayacak? Fındık işçilerinin yevmiyesi ne kadar?

Sonuç

Zonguldak Valiliği'nin belirlediği çalışma saatleri doğrultusunda, vatandaşlar ve özellikle öğrenciler nüfus müdürlüklerinden hizmet alabilecekler. Öğrencilerin sınav günlerinde işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmeleri için belirlenen saatlere dikkat etmeleri önem taşıyor.

Kaynak: İHA