Zonguldak'lı işadamı ve Zonguldakspor yöneticisi Muhammet Murat Cüntay Zonguldak lobisi ve ortak akıl platformu hakkında güzel açıklamalarda bulunarak Zonguldak derneklerinin daha etkin hale getirilmesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi.

Eşsiz Doğası ve Zengin Tarihiyle Zonguldak 1 numara! Eşsiz Doğası ve Zengin Tarihiyle Zonguldak 1 numara!

Zonguldak'ın acilen güçlü bir lobi örgütlenmesini ihtiyacı var...
Münferiden çok güzel ve iyi niyetli çalışmalar var memleketimiz için yapılan. Bunların tek elden koordinasyonu sağlanmalı. Bunun için ortak akla ihtiyacımız var. ZONGULDAK LOBİSİ VE ORTAK AKIL PLATFORMU için birilerinin, bir Zonguldak Derneğinin birleştirici misyon edinmesi Avrupa, İstanbul ve memleketimizdeki Zonguldaklıları hem motive etmesi hem de birleştirmesi gerekiyor. Şuan sahaya yeni çıkan Zonsiad Yönetiminin bunu yapabilecek enerjisinin oldugunu düşünüyorum.
Zonguldak Derneklerini daha etkin hale getirmeliyiz... Avrupa Zonguldaklılar Derneği ülkemizdeki derneklerden daha aktif, bu bir yandan sevindirici olsada aslına bakarsanız çok düşündürücü..
Tüm dernekler ve önderler şapkasını  önüne almalı ve daha fazla ne yapılabileceğini düşünmeli!
Bir gün belirleyelim, oturalım tartışalım gerekiyorsa kapıları kapatıp kavga edelim memleketimiz için ama artık sonuca gitmek için yola cıkalım ve Ortak Akıl Platformunu kuralım.
Başka Zonguldak yok!