Gazze’de ki anneler için toplandılar! Gazze’de ki anneler için toplandılar!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ZTSO) Başkanı Metin Demir 18 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’de Dedeman Otelde gazetecilerle “Ekonomi Gündemi” başlığıyla bir basın toplantısı düzenledi.

Zonguldak’ın sosyal, kültürel, ekonomi, yatırımlar A’dan Z’ye ne varsa, ne yapıldıysa ve ne yapılmak isteniyorsa hepsi hakkında görsel şekilde tane tane anlattı bilgiler verdi. Gerçekten çok yararlı bir toplantı oldu ve tüm gazeteciler ZTSO’nun bu çalışmaları hakkında geniş bilgi sahibi oldu.

Başkan Demir bu çalışmalar kapsamında basın mensuplarına 1919’dan 2019’a kadar olan dönemlere ait geniş kapsamlı bir kitapta derlenen bilgi donanımlı kitap hediye etti. Bu kitaba bakıldığında geçmişten günümüze kadar gelinen süreçte çok değerli bilgiler de edinme imkanı bulduk.

Hatta bu kitapta öylesine anlamlı geçmiş fotoğraflar da var ki bunları zaman içerisinde “Foto konuş” köşemde sizlere aktarma imkanı sağlayacağım. Toplantı sonrası Metin Demir başkanla bir ara Dedeman’ın balkonunda sohbet ederken bu fotoğrafı selfi yaparak hatıra olarak da arşivimde saklayacağım.

Emen-M.Demir

31 Mart 2024 Belediye seçimlerinde en etkili mahalle olan Site’yi de arkamıza alarak dedim ki, “Burayı alan seçimi de alır” dediğimde Metin Başkanın tebessümü “Aynen” der gibiydi. Site bakalım bu seçimde kime evet diyecek diye de nokta koyalım. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen