Ereğli Belediyesi Haberleri

Ereğli Belediyesi haberleri ve güncel Ereğli Belediyesi gelişmeleri, Ereğli Belediyesi ile ilgili tüm video, Ereğli Belediyesi fotoğrafları ve Ereğli Belediyesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde üst üste iki kere çıkan kavga yüzünden iptal edilen Kdz. Ereğli Belediye Meclis Toplantısı sonunda karara bağlandı....

ZONGULDAK

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık MHP'li meclis üyesi'ne söylediği hakaret içerikli şok sözler duyanları hayrete düşürdü.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesine ait arsanın Halil Posbıyık tarafından satış talebine tepkiler artarak devam ediyor.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın satış teklifini meclis kabul etmedi. 

EREĞLİ

Ereğli Belediyesinde tüm akçalı işler aynı kişide… Niye Acaba? Bin 100 civarında personeli olan Kdz. Ereğli Belediyesinde başka adam mı...

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde göz boyama ve şahsa hizmete devam…

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin belediyesi tırpan, temizlik, dere temizliği, çevre düzenlemesi, çocuk parkları yapımı ve bakımı çalışmaları devam ediyor.

ZONGULDAK

Karadeniz Ereğli Hatice Erdem Denizcilik Meslek Lisesi yanında daha önce “Tarihi kemer” çıktığı için durdurulan inşaat tekrardan başlandı.

ZONGULDAK

2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunacak.

EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli ilçesi belediyesi belediye bünyesine işçi alacağını açıkladı. Kdz. Ereğli Belediyesi 80 işçi alacağını ve şartlarını açıkladı.

EREĞLİ

Kdz.Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, ''Bize yağlı törenle ilgili bir tören yapılamayacağı bildirildi biz de programa koymadık'' dedi.

ZONGULDAK

İmza Gazetesi'nin "Posbıyık, Yağlı direği kaldırdı" haberine Halil Posbıyık'tan cevap geldi...