Yıllar yılı kovalıyor ve yıllar su gibi akıp gidiyor.

Gençtik, dinamiktik dünyayı umursamaz ve hiç yaşlanacağımız aklımızın ucuna dahi geçmezdi.

Bu madalyonun bir tarafıydı ama öbür tarafında gerçekler vardı. Her canlı gibi bizde demirden yaratılmamıştık, et ve tırnaktan meydana gelen yaradan Allah’ın bir kuluyduk. Ne zaman ki saçlarımız ağardı, reflekslerimiz azaldı gençlikten olgunluğa daha sonra da yaşlılık konumuna geliverdik.

Dünyanın doğasında var bu durum.

Doğarsın, büyürsün, yaşlanırsın ve hakkın rahmetine kavuşursun.

Dolayısıyla da 1972 yılında 17 yaşında başladığım bu meslekte doğal olarak yorgunluklar da oluyor ama hiç aldırmıyorum haberle yatıp haberle kalkmaya devam ediyorum benim işim bu seviyorsan mesleğini sonuna kadar yapacaksın. Sonuçta insanız dinlenmek ve biraz gezip dolaşmak da hakkımızdır. Ne kadar gezip dolaşacak ve dinleneceksek o da başka bir konu.

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) de başkan olarak 5 yılımı tamamladım ve şunun şurasında 11 ayım kaldı. Dernek kongresi zamanı geldiğinde ne olur neler yaşanır hiçbir fikrim yok. Sonuçta önce sağlık diyorum. Allah ömür verirse o zaman geldiğinde arkadaşlarımla birlikte bir değerlendirme yaparız.

Aynı zamanda 8 yılına giren İMZA Gazetemizde de Genel Yayın Yönetmenliği yapıyorum. Osman Sav ile birlikte kurduğumuz İMZA’mıza daha nice başarılı yıllar diliyorum bu kutlamayı tüm arkadaşlarımızla birlikte yapmıştık.

Şimdi gelelim asıl konumuza…

Haziran ayı başından itibaren işlerimiz münasebetiyle baba toprağım Giresun Görele’ye gitme ihtiyacı hasıl olduğundan “Bana biraz müsaade” dedim. Kısmet olursa oradaki işlerimi hal yoluna koyup mübarek Kurban Bayramı’nı da baba toprağımda geçirdikten sonra yeniden Zonguldak’a döneceğim inşallah.

Sanıyorum 20 gün falan diye hesaplıyorum ama evdeki hesap çarşıya da uymayabiliyor. Bu vesileyle İMZA Gazetesi ve sitesindeki yazılarıma biraz ara verebilirim.

Sıkıntı yok kalplerimiz bir, ben bu zamana kadar kimseyi kırıp incitmedim böyle bir karaktere de sahip değilim. Ama hak edene de hak ettiği şekilde cevabımı vermişimdir. Değerli okuyucularımız sizleri seviyoruz ve sizler bizleri desteklerinizle ayakta tutuyorsunuz. Sizler o güzel parmaklarınızla sitedeki haberlerimizi TIK’layın o bize yeter.

İMZA’nızı atın ve İMZA’da kalın.

Şimdilik kalın sağlıcakla…